OVER ONS 2014-11-14T09:23:06+00:00

[column col=”1/2″]

Blue Buddha Beach Club

Geschiedenis & Concept

beachclub800x533

In het jaar 2009 openden Christoph en Ann Trio een nieuwe trendy stranduitbating in Duinbergen. Met de slogan  “Release yourself and experience the Ibizian way of life” wilden ze op hun nieuwe beachclub een strandgevoel creëren zoals dat men alleen in Ibiza kan ervaren. Ibiza is dan ook hun tweede thuis.

Vanaf het seizoen 2011 hebben ze er voor gekozen om een partnership aan te gaan met Kim Janssen en haar vriend Mathieu Bontinck om nog meer service aan hun cliënteel te kunnen bieden. Kim had reeds vele jaren ervaring in de strandbars van de Soleado stranden in het Zoute en werkte tijdens de twee beginjaren ook in de beachclub te Duinbergen. Voor Mathieu, die in de winter altijd in de bergen vertoefde, was het strand een nieuwe uitdaging, maar al vlug leerde hij de knepen van het vak.

Vanaf het eerste moment was het duidelijk dat dit koppel de smaak en het talent had om een stranduitbating van dergelijke omvang mee te helpen leiden. Het was voor Christoph en Ann dan ook een goed uitgekiende stap om deze twee mensen tot medezaakvoerders te benoemen.

Sedert 2012 moest de Blue Buddha beachclub noodgedwongen van plaats veranderen wegens de komst van de VVW zeilclub uit Heist. De verandering van locatie had voor gevolg dat de beachclub groter werd en dat de klanten een nog groter gevoel van ruimte en luxe konden beleven terwijl de zen sfeer nog nadrukkelijker werd . Ook het unieke zicht op de duinen bleef intact.

[/column]

[column col=”1/2″ last=”true”]

Blue Buddha Lounge

Geschiedenis & Concept

De  opening van de Blue Buddha Lounge Knokke langs de Herenweg in Knokke- Westkapelle net voor het seizoen 2011 zorgde voor een serieuze uitbreiding van de hippe beachclub.Deze Lounge Club is ‘the place to be’ om na je strandbezoek de sfeer van het strand nog een paar uur te kunnen vasthouden in de prachtige tuin met buitenbars en arabische tenten met lounge hoekjes. Het is ook de ideale plek om in de late namiddag een apero te drinken of om ’s avonds een BBQ te organiseren. Nadien kan er de ganse nacht gedanst worden op de muziek van onze resident dj’s.Kortom ‘Blue Buddha is not only a brand it’s a way of life’.

 

[gdl_gallery title=”Sfeerfotos” width=”90″ height=”60″ galid=”1″ ]

[/column]