ACCOMMODATIE 2015-12-04T13:40:41+00:00

BLUE BUDDHA LOUNGE

Blue Buddha lounge club  is gelegen nabij de ambachtelijke zone van Knokke Heist ietsje buiten het centrum van Knokke.  Er is voldoende parkeer gelegenheid in de buurt. De club situeert zich in een mooi villaatje met een prachtig grote tuin. U wordt er steevast vriendelijk verwelkomt door de zittende Blue Buddha in de voortuin.

bar

DE CLUB
Binnen in de villa situeert zich de binnenbar waar het gezellig praten is met eerder stille muziek. Boven bevinden zich de toiletten en de vestiaire. In het lounge gedeelte met open schuifbaar dak is de grote hoofdbar waar ook meestal de DJ actief is en waar tot in de late uurtjes gedanst wordt.

IN8C9097-450x260

DE TUIN
In het tuingedeelte, dat in een mum van tijd kan omgevormd worden tot een ruimte met zand of gras en waar de Blue Buddha centraal staat, heb je twee buitenbars en een podium waar af en toe een band optreed of een DJ uit de bol gaat.

IN8C9158-450x300

BBQ
Daarnaast kan in de tuin overheerlijke BBQ gegeten worden,  de specialiteit van het huis.  Om de jongsten bezig te houden is er een tuinhuis waar gratis computerspellen aanwezig zijn.

BBQ is enkel doorlopend op vrijdag, zaterdag en zondag tijdens de maanden Juni, Juli, augustus en september. Op andere dagen op aanvraag voor groepen vanaf 15 personen.

HET HELE JAAR DOOR
Tijdens de winter is de hele tuin overdekt en verwarmd waardoor er een echte wintertuin ontstaat.

EVENTS
Wij staan open voor alle feesten en events. Zittend diner kan tot 200 personen, walking diner of recepties tot 400 personen. Ook arrangementen met uw eigen traiteur zijn bespreekbaar.

 

[gdl_gallery title=”Sfeerfotos” width=”180″ height=”120″ galid=”1″ ]